14 februarie 2007

Iarna in Cozia (foto)



Acestea sunt pozele. Mai jos (sau in arhiva din dreapta) gasiti si jurnalul acestei ture.
______________________________________________




























4 comentarii:

Anonim spunea...

ultima data cand am fost la cozia, am ramas cu un gust amar.....placa de beton, nema loc de pus cortul, mizerie cat incape....si cabanierul bat in usa.....poate am prins eu o zii mai aiurea.....

Claudiu Craciun spunea...

Locuri de pus cortul sunt, dar nu in fata cabanei. Este o cabana cu acces auto vara, asa ca nimeni nu se gandeste la cort in fata sau in jurul cabanei (datorita zgomotului produs de burtosii venit la gratar). Dar daca doresti, locuri de cort gasesti. In plus, daca stai la cort, nu platesti nimic la cabana, pt ca nu e loc amenajat.
La mizerie, nu inteleg la ce te referi: daca te referi la starea in care se afla cabana, camerele, paturile, etc., te inteleg, dar iti spun eu ca exista locuri mult mai jalnice la capitolul curatenie si confort (gen Turnuri, Barcaciu, in Fagaras, care nu au nici curent electric si unde costa dublu fata de cozia) dar in care te simti destul de placut.
In jurul cabanei, eu nu am vazut niciodata mizerie si am ajus de 7 ori pana acum acolo, cei drept numai toamna tarziu si iarna. Vara nu sunt incantat sa ma duc, banuiesc ca sunt destui manelisti cu masinutele...
Iar cu placa de beton, sincer, nu inteleg la ce te referi :). Ca banuiesc ca nu ai fi incercat sa pui cortul, din tot muntele, tocmai acolo unde, din cine stie ce motive, o fi turnat ceva beton pe jos :)
Eu am amintiri foarte placute de acolo, si revin mereu cu placere, insa, repet, numai toamna tarziu sau iarna.

Nicolle spunea...

sunt f frumoase pozele...perfecte...=p~

romeo spunea...

Faine foto!!!